Tereza Mendonza Lima

Tive Que Ir

Sim,

Assim será

Sem medos, sem

Rimas,

Sentimos o paraíso.

 

Eu te Amo!

 

Lembro,

Nosso casulo

Que ao longe ficou,

No adeus dorido

Do amor impossível.

 

Um aceno,

Transbordei como brumas

Embusca de novos

Caminhos.

Que permeiam sonhos.

 

Ouvi nossa canção,

Ao tom da sua voz

Parti como o vento

Do adeus.

 

Sinto-te, 

Em sonhos sublimes!

 

*^*

 

Yes,

It will be

Without fear, without

Rhymes,

We feel paradise.

 

I love you!

 

I remember,

Our cocoon

That remained in the distance,

In the sorrowful farewell

Of impossible love.

 

A wave,

Overflowed like mists

In search of new

Paths.

That permeate dreams.

 

I heard our song,

To the tone of your voice

I left like the wind

Of goodbye.

I feel you, 

In sublime dreams!

 

 

29.01.2024