//meuladopoetico.com/

CRIS VALADA

DESENGANOS

nas cantigas desta vida

O poeta se inspira

 

Correndo mundo afora

Atrás da melodia

 

Sons 

Mundanos 

Festivos

Ciganos 

 

Na roda da vida

Trazem certos 

Deseganos...