Paulo Nunes JC

Refrão da Música ( Beggin\' ) - Paulo Nunes feat. Måneskin

\"Ohhh, all I need is you\'re back 
Cause I don\'t know what to do
Hey, Yeah Ratatata
And I\'m back, to love you
But staying away makes me crazy.....

 

Nunes Paulo, 2021......